Bekkenpijn tijdens en na de Zwangerschap 2017

Of Inloggen om je betaalde cursussen te doorlopen.

Cursusbeschrijving

Doelgroep
fysio-, oefen-, manueel- en bekkentherapeuten

Zelfstudie
ca. 16 uur (u kunt uw studie zelf indelen)

Kosten
€ 195,- incl.:
– theorie cursus met veel beeldmateriaal
– afsluitende toetsing
– registratie voor 5 jaar op www.rosttherapy.com en vindbaar voor patiënten
– toegang tot de laatste actuele ontwikkelingen.

Accreditatie

Alleen toekenning bij deelname aan tweedaagse praktijkcursus én het met goed gevolg afronden van de online cursus. 22 accreditatiepunten KNGF, VvoCM en Keurmerk Fysiotherapie.
De volledige cursus (praktijk- en online cursus) is geaccrediteerd bij Keurmerk Fysiotherapie, KNGF en VVOCM. U ontvangt de punten wanneer u zowel hebt deelgenomen aan de praktijkcursus als geslaagd bent voor deze online cursus.
Deze online cursus is bedoeld om therapeuten bij te scholen in het onderzoeken en behandelen van bekkenpijnklachten die tijdens en na de zwangerschap voorkomen. De online cursus is een aanvulling op het boek ‘Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap’ en de praktijkgerichte workshops die via deze site worden aangeboden en waarin u het geleerde leert toepassen op uw patiënten.

Neemt u vooral de tijd om deze cursus goed te volgen, bekijk alle video’s waar naar wordt verwezen en beantwoordt de oefenvragen onder ieder stukje. Zo leert u snel uw weg vinden in de zich snel aanpassende (para-)medische kennis over bekkenpijn.

Na afloop van de cursus kunt u een examen afleggen. Bij goed gevolg verschijnen uw gegevens op onze Google Map applicatie op deze website zodat patiënten u kunnen vinden. U kunt na slagen vijf jaar lang deze zichzelf updatende cursus blijven inzien en zo op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, de pdf’s uitprinten en de wetenschap volgen.

Veel succes!

Modules